Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Invertor Growatt MAX 50KTL3 LV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14000 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Invertor Growatt MAX 50KTL3 LV 1 bucata Invertor profesional pentru sistem fotovoltaic, 50kW, trifazat, ON-GRID, Growatt, MAX-50KTL3-LV(AFCI).
Producatorul de sisteme fotovotaice Growatt fondat in 2010 este unul din liderii mondiali al solutiilor de energie inteligente. Fiind furnizorul numarul 1 de invertoare solare rezidentiale, este, de asemenea, unul dintre primii 3 furnizori de invertoare fotovoltaice pentru energie solara. Invertorul comercial trifazat Growatt Max 50K TL3 se preteaza cu succes la instalatii solare cu puterea maxima a panourilor fotovoltaice de pana la 61000W. Are 7 trackere MPP cu 2 conexiuni fiecare. Aceasta limiteaza tensiunile.
Randament ridicat
VersiuneaMAX-50KTL3-LV(AFCI) de la Growatt are o putere de pana la 70 de kilowatt. Cu o gama de eficienta maxima de 99%, se obtine un randament maxim de energie din sistemele fotovoltaice comerciale. Tensiunile sunt limitate prin utilizarea a 6 Trackere MPP cu conexiune dubla. Invertorul poate fi instalat pe suprafete de deal si acoperisuri mai mari. Growatt Max 70K TL3 contine protectie la supratensiune de tip 2 pentru DC si AC. Ambele sunt protejate de SPD tip 2. Este posibila activarea functiei Anti-PID sau ACFI. Aceasta este o optiune suplimentara optionala. Invertorul este livrat cu grad de protectie IP65. Growatt Max 50K TL3 contine o monitorizare de 24 de ore a sursei de alimentare DC si AC. Drept urmare, invertorul are o durata de viata mai lunga si se poate crea un randament energetic mai mare.
Timpul de service si costurile sunt economisite cu intretinerea inteligenta, locala si externa. Acest lucru face ca suma investita a invertorului sa se ramburseze mai rapid.
AFCI, sau Arc-Fault Circuit Interruptor, este un intrerupator care protejeaza sistemele de arcurile electrice si de consecintele acestora. Acest intrerupator distinge intre arcurile inofensive de la functionarea normala, cum ar fi utilizarea intrerupatoarelor sau stecarurilor, si arcuri potential periculoase, de exemplu ca urmare a cablajului defect. De indata ce este detectat un arc potential daunator, AFCI va deschide circuitul si va intrerupe fluxul de electricitate. Acest lucru previne incendiile ca urmare a arcurilor electrice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura