Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Seminte floarea soarelui Pioneer sac 150.000 boabe P64LE162

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1025 lei Lei
Out Of stock
Descriere
P64LE162

In contextul schimbarilor climatice, tot mai frecvente in ultimii ani, dar si pe fondul cresterii preturilor la ingrasamintele chimice, nevoia de performanta la nivel de ferma sau cultura este tot mai mare. Pentru a diminua riscurile si pentru a ramane profitabili, fermierii trebuie sa faca alegerile potrivite pe fiecare veriga a lantului tehnologic, incepand de la alegerea culturilor si pana la oportunitatile de valorificare. In acest sistem de farm management integrat, cultura de floarea-soarelui joaca un rol cheie, fiind o cultura mai toleranta la seceta, dar care poate oferi, in acelasi timp, si profitabilitate ridicata. Prin fluxul permanent de interactiune cu fermierii, compania Corteva, prin echipa locala de cercetare, selecteaza doar hibrizii care se potrivesc perfect conditiilor din Romania, cel mai bun exemplu in acest sens fiind hibridul de floarea-soarelui P64LE162.

Noutatea Corteva pe segmentul de tehnologie ExpressSun, hibridul P64LE162, va inlocui in viitor hibridul P64LE25. Acest hibrid are un comportament excelent in conditii de seceta si arsita, dar si in conditii bune de cultura. Este un hibrid care aduce un plus de productivitate, dar si stabilitate, fiind hibridul care in ultimii trei ani de testare a obtinut cele mai constante rezultate, reusind sa devanseze hibrizii deja consacrati din portofoliul Corteva, cum ar fi: P64LE25, P64LE137 si P64LE136.

P64LE162 este un hibrid cu talie medie spre mare, cu o foarte buna adaptabilitate la tehnologia aplicata si grad ridicat de autofertilitate in calatidiu. Acest hibrid poate fi recomandat pentru toate zonele de cultura a florii-soarelui, inclusiv zonele unde intalnim atac de lupoaie, avand rezistenta genetica la rasele superioare de Orobanche cumana (rasa G). Grupa de maturitate este semitimpurie, fiind astfel pretabil si pentru semanat intarziat.

Certitudinea succesului - P64LE162 - productivitate exceptionala, tolerant la seceta si arsita, pachet agronomic foarte bun, toleranta la rasele superioare de Orobanche!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura