Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Biostimulator inradacinare Raiza Mix 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

135 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Raiza Mix 1 litru  

Recomandat in tratamentul semintelor

Stimuleaza dezvoltarea radiculara si absorbtia nutrientilor

Favorizeaza cresterea productiei si calitatea recoltei

Recomandat pentru reducerea socului post-transplant

Certificat si pentru Agricultura Ecologica

Pe durata procesului de incoltire si rasarire a plantelor exista multi factori ce pot afecta potentialul lor maxim, ca de exemplu, temperatura, umiditatea, bolile, etc. Ca urmare, incoltirea poate fi lenta si eterogena, cu o dezvoltare mai slaba a radacinilor, ceea ce poate afecta cresterea plantei si reduce randamentul culturii.

Tratarea semintelor cu Raiza Mix  imbunatateste si stimuleaza procesul de incoltire, rasarire si dezvoltarea initiala a plantelor. Raiza Mix  favorizeaza o incoltire uniforma, plante viguroase si rezistente la stres, ajutand planta sa atinga maximul ei potential productiv.

Raiza Mix  este o formula lichida, elaborata pentru aplicarea in tratamentul semintelor, cat si pentru aplicarea in tratamentul semintelor, cat si pentru aplicarea foliara sau prin fertirigare. Raiza Mix  contine 12% Aminoacizi Liberi si Microelemente (azot, bor, cupru, fier, mangan, molibden, zinc). Contine, de asemenea, si fitohormoni de origine naturala, agenti osmoprotectori, oligppeptide, alginati, manitol, oligo si polizaharide, poliamide si vitamine. Toate aceste componente provin din extrase speciale de inalta calitate din algele Ascophyllum Nodosum.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura