Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Tratament seminte, fungicid sistemic Redigo Pro 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

960 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Redigo Pro 170FS 5 Litri
Omologari Fungicid Tratament Samanta Redigo Pro 170 FS

Grau
Spectrul de combatere: Malura comuna (Tilletia caries), Fuzarioza (Fusarium spp.), Taciunele zburator (Ustilago nuda), Mucegaiul de zapada (Microdochium nivale)
Doza: 0,5 l/to samanta

Orz
Spectrul de combatere: Taciunele zburator (Ustilago nuda), Mucegaiul semintelor (Ustilago hordei), Sfasierea frunzelor (Pyrenophora graminea)
Doza: 0,5 l/to samanta

Avantaje Fungicid Tratament Samanta REDIGO PRO 170 FS

cea mai sigura solutie impotriva ciupercilor din genul Fusarium spp
eficacitate stabila in cele mai grele conditii de cultura
stimuleaza vitalitatea si performanta plantelor
produs de tratament samanta universal cu actiune completa asupra bolilor cu transmitere prin samanta si sol, indiferent de conditiile de cultura

Mod de actiune Fungicid Tratament Samanta REDIGO PRO 170 FS
Redigo Pro 170 FS este un produs inovativ cu actiune sistemica in samanta si plantula, impiedicand dezvoltarea miceliului ciuperciulor localizate pe seminte sau in interiorul acestora. Protioconazol este cea mai eficienta substanta activa din grupa chimica triazoli, caracterizata printr-o exceptionala actiune preventiva, curativa si eridicativa asupra unei game largi de patogeni, avand totodata efecte stimulatoare asupra cresterii plantelor.

Redigo pro 170 FS are asupra semintelor un efect protector de lunga durata, determinand in acelasi timp o crestere mai viguroasa a plantulelor in primele stadii de dezvoltare. Protioconazol este cel mai eficient fungicid impotriva ciupercilor din genul Fusarium.

Mod de utilizare Fungicid Tratament Samanta REDIGO PRO 170 FS
Redigo Pro 170 FS este usor de utilizat datorita aderentei foarte bune la suprafata semintelor. Pentru realizarea unei repartizari cat mai uniforme a produsului pe seminte, este necesar ca, inainte de utilizare, acesta sa fie amestecat cu apa, pentru a se realiza aproximativ 10 litri solutie de tratat pentru o tona de seminte, in functie de masa a 1000 boabe (MMB).

Redigo Pro 170 FS este important ca in procesul de tratare sa se realizeze o dozare corecta a produsului si o distributie uniforma pe seminte. Se recomanda aplicarea produsului numai pe seminte corect conditionate (fara impuritati, resturi vegetale, praf in masa de seminte).

Conditii de stocare Produsul se depoziteaza in ambalajul original, sigilat, in incaperi uscate, destinate in exclusivitate pentru pesticide, fara actiunea directa a razelor solare si a caldurii, separat de alimente sau furaje. Inainte de utilizare cititi cu atentie eticheta de pe ambalaj!

(Clasificare si securitate cf regulament 1272/2008)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura