Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Seminte mix iarba de pasune sac 10 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

220 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Mix iarba de pasune sac 10 kg

Amestecul de seminte special pentru pasune este o combinatie de specii de iarba care sunt plantate impreuna pentru a crea o pajistea care poate fi folosita pentru hrana animalelor. Amestecurile de seminte pentru pasune sunt adesea selectionate pentru a oferi o varietate de beneficii, cum ar fi:
Rendamente ridicate: Amestecurile de seminte pentru pasune sunt concepute pentru a produce o cantitate mare de iarba, care poate fi apoi consumata de animale.
Diversitate: Amestecurile de seminte pentru pasune pot include o varietate de specii de iarba, care ofera o varietate de beneficii, cum ar fi rezistenta la seceta, rezistenta la boli si nutritie.
Frumusete: Amestecurile de seminte pentru pasune pot fi, de asemenea, alese pentru a crea o pajistea care este frumoasa si placuta din punct de vedere estetic.
Amestecurile de seminte pentru pasune sunt disponibile in diferite compozitii, in functie de nevoile specifice ale unei anumite zone. In general, un amestec de seminte pentru pasune va include o combinatie de specii de iarba inalta, medie si joasa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura