Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Erbicid pentru cereale paioase, porumb Mustang 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Mustang  1 Litru  

Mod de actiune

Mustang penetreaza foarte rapid suprafata foliara a buruienilor, migrand spre punctele de crestere ale acestora. Opreste cresterea buruienilor in 24 de ore.

Mod de utilizare

Produsul se aplica primavara la temperaturi de peste 5C, spre deosebire de produsele standard, care devin active numai de la temperaturi de peste 8-10C.

Cereale paioase:

Mustang are o fereastra foarte larga de aplicare putand fi folosit de la inceputul infratirii pana la formarea a 2 internodii.

Mustang este mai putin dependent de temperatura decat majoritatea erbicidelor, componentele sale devenind active chiar de la temperaturi de 5C.

Este perfect tolerat atat de cerealele de toamna cat si de cele de primavara.

Porumb:

Mustang este selectiv pentru hibrizii de porumb. Se aplica in stadiul de 4-6 frunze. Produsul nu se aplica la cultura de porumb daca s-au facut tratamente cu insecticide organofosforice.

Mustang in doza de 0,4 l/ha combate in procent mai mare de 95% buruienile aflate in primele faze de vegetatie. Pentru combaterea buruienilor perene si a celor aflate in stadii avansate de dezvoltare se recomanda doza de 0,6 l/ha.

Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este de 200-400 l/ha.

Beneficii

Mustang asigura combaterea totala a turitei (Galium aparine) si musetelului (Matricaria spp.) chiar si in stadii avansate de dezvoltare.

Mustang are o eficacitate foarte buna si in combaterea palamidei (Cirsium arvense).

Spectru de combatere

Mustang combate peste 100 de specii de buruieni cu frunza lata frecvente in culturile cerealiere, printre care: Amaranthus spp. (Stirul), Ambrosia artemisiifolia (Ambrozia), Anthemis arvensis (Romanita de camp), Atriplex spp. (Loboda), Brassica spp. (Rapita salbatica), Centaurea cyanus (Albastrita), Chenopodium spp. (Spanac salbatic), Helianthus annuus (Samulastra de floarea-soarelui), Papaver rhoeas (Macul rosu), Polygonum spp. (Hrisca), Sonchus spp. (Susai), Stellaria media (Rocoina).

Omologari si Doze

Cultura Doza

Grau, orz, orzoaica, ovaz 0,4 - 0,6 l/ha

Porumb 0,4 - 0,6 l/ha

Compatibilitate

Mustang poate fi administrat concomitent cu fungicide, insecticide, o gama larga de graminicide, ingrasaminte foliare. In cazul amestecului cu alte produse este de preferat efectuarea unui test practic, respectandu-se dozele prescrise.

(Clasificare si securitate cf regulament 1272/2008)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura