Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Erbicid complet pentru cereale Granstar Plus - 10ha

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1300 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutia completa pentru combaterea buruienilor cu frunza lata plus fungicid si foliar in cultura de cereale paioase, cu aplicare postemergenta pentru 10 hectare
Pachet tehnologic Granstar Plus 10HA
0.4kg Granstar Super + 30L Ingrasamant Foliar + 5L Orius 25EW

Contine: 25% tifensulfuron metil + 25% tribenuron metil + tratament foliar + fungicid
Formulare: granule solubile + lichid

Avantaje
Granstar Super este un erbicid pentru grau ce combate un spectru larg de buruieni cu frunza lata inclusiv cele  problema. Spectrul de combatere acopera peste 70 specii de buruieni.
Granstar Super este selectiv pentru cerealele paioase.
Granstar Super se poate aplica pana la aparitia completa a frunzei stindard.
Granstar Super combate buruienile dicotiledonate perene si reduce sursa de imburuienare pentru culturile ce urmeaza in rotatie.
Granstar Super poate fi folosit la temperaturi peste 5 grade Celsius.
Formularea "granule solubile" imbunatateste dispersia substantei active in solutia de stropit, reduce reziduurile de pe peretii rezervorului si numarul de spalari.
Curata terenul pentru culturile urmatoare din cadrul rotatiei (cartof, sfecla sau floarea soarelui) la care combaterea buruienilor cu frunza lata este dificila.
Fara restrictii pentru culturile care urmeaza in rotatie (rapita, culturi succesive de porumb si soia).
Excelenta selectivitate pentru cresterea uniforma a culturii.
Foliarul ofera rezistenta crescuta la boli, seceta, stres
Orius 25EW are actiune preventiva dar si curativa si eradicanta
Orius 25EW are o remanenta de circa 3 - 4 saptamani

Mod de actiune:
Granstar Super este un erbicid sistemic selectiv, absorbit prin frunze dar si prin radacini, care opreste rapid cresterea buruienilor sensibile.
Granstar Super actioneaza asupra buruienilor inhiband diviziunea celulara in radacini, in varfurile de crestere si mugurii axiali, oprind cresterea si dezvoltarea acestora in cateva ore de la aplicare.
Dupa cateva zile de la tratament, buruienile se ingalbenesc sau inrosesc, se necrozeaza si mor, in 2-3 saptamani de la aplicare.
Doua ore fara ploaie sunt suficiente pentru ca produsul sa fie absorbit de catre plante fara sa fie spalat.
Foliarul Aurora asigura hranirea suplimentara si complementara a plantei cu microelemente, vitamine, enzime, aminoacizi, stimulatori de crestere;

Mod de utilizare
Granstar Super, se utilizeaza in postemergenta la cereale paioase in primavara de la infratit pana la aparitia frunzei stindard.
Momentul optim de aplicare este in perioada de crestere activa a buruienilor, respectiv din faza de cotiledoane pana la 6 frunze adevarate.
In caz de compromitere a culturilor de cereale tratate cu Granstar Super, indiferent de cauza, se pot resemana numai cereale de primavara (grau, ovaz, orzoaica) dupa aratura adanca.

Recomandari
In conditii de deficit hidric in sol si/sau atmosfera se recomanda utilizarea adjuvantului Trend in doza de 250 ml/ha.
Pentru o combatere superioara a palamidei aplicarea erbicidului se face cand buruiana are maxim 10-15 cm inaltime (rozeta cu 4-6 frunze). Pentru largirea spectrului de buruieni cu frunza lata combatute, Granstar Super, erbicid pentru grau, se poate amesteca in rezervorul masinii cu erbicide pe baza de 2,4D, dicamba, bromoxinil sau fluroxipir.
Pentru o combatere superioara a turitei la infestari puternice sau aflata in faze avansate de crestere se recomanda amestecul produsului cu fluroxipir in doza de 400 ml/ha.

Aplicare:
-  Grau: postemergent - doza: 40 g/ha
-  Volumul de apa: 200-400 l/ha
-  Numar de tratamente: 1/an.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura