Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Fungicid contra Alternarioza; Excorioza Cabrio Top

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cabrio Top 1 kg

Beneficii
Prima molecula care combina spectrul extrem de larg si durata lunga de combatere a bolilor.

Solutie pentru combaterea simultana a manei, a fainarii, a escoriozei, a putregaiului negru si, secundar, a putregaiului cenusiu.

Puternica actiune preventiva si durata lunga de protectie.

Actiune fiziologica - efect vitalizant pentru vita de vie.

Simplu si usor de folosit.

Descrierea produsului
Fungicidul Cabrio Top contine doua substante active, 55% metiram si 5% piraclostrobin, ce ofera protectie eficienta pentru combaterea bolilor vitei de vie sau tomatelor.
Suplimentar, produsul Cabrio Top beneficiaza de tehnologia AgCelence, ce ofera si efecte fiziologice de vitalizare a plantelor. Comparativ cu produsele standard, plantele de vita de vie tratate cu Cabrio Top au frunzele de o culoare verde mult mai intensa, ceea ce face ca asimilatia sa fie imbunatatita, iar productia sa fie mai mare si de mai buna calitate.

Cum actioneaza
Piraclostrobin, din grupa strobilurinelor, inhiba respiratia mitocondriala a patogenilor. Aceasta inhibare blocheaza producerea de energie, iar agentul patogen moare. Cea de-a doua substanta activa, metiram, este una de contact, multi-site, din grupa ditiocarbamatilor. Produsul are o actiune preventiva puternica, prin inhibarea mobilitatii zoosporilor, impiedicarea germinatiei sporilor si a dezvoltarii hifelor miceliele.

Prezenta depozitelor de produs la suprafata frunzelor permite redistribuirea substantelor active cu ocazia perioadelor in care apar precipitatii sau se iriga. Astfel, se asigura o protectie uniforma si de incredere a culturii, datorita miscarii translaminare si a efectului sistemic local al piraclostrobinului. Totodata, fungicidul Cabrio Top are o puternica actiune preventiva, inhiband mobilitatea si germinarea zoosporilor. Proprietatile fungice ale produsului, combinate cu rezistenta la spalare asigura atat protectia de durata a frunzelor, cat si a ciorchinilor.

Ce boli combate
Fungicidul Cabrio Top are un spectru de combatere foarte larg. Aplicat la cultura de vita de vie, Cabrio Top combate cu succes mana, fainarea, putregaiul negru si escorioza. Doza recomandata de aplicare pentru cultura de vita de vie este de 1,5 - 2 kg/ha.
Pentru cultura de tomate, produsul Cabrio Top combate cu succes mana, fainarea, putregaiul negru si escorioza. Doza recomandata de aplicare pentru cultura de vita de vie este de 1,5 - 2 kg/ha.
Pentru cultura de tomate, produsul Cabrio Top se recomanda a fi aplicat impotriva manei, fainarii, patarii albe a frunzelor, patarii cafenii a frunzelor si alternariozei. Doza recomandata de aplicare pentru cultura de tomate este de 1,5 - 2 kg/ha.

Care sunt beneficiile AgCelence
Dupa aplicarea tratamentului cu Cabrio Top veti observa, in primul rand efect de inverzire si cresterea nivelului de clorofila din frunze. Efectele fiziologice AgCelence sunt determinate de faptul ca fungicidul, prin modul sau de actiune, influenteaza, printre altele, enzima ce controleaza sinteza etilenei. In urma experiementelor BASF s-a stabilit ca frunzele tratate cu Cabrio Top produc cu pana la 80% mai putina etilena si, de asemenea, s-a constatat o degradare redusa a clorofilelor. Scaderea nivelului etilenei intarzie imbatranirea si prelungeste activitatea fotosintetica, ceea ce inseamna o productie mai mare de hidrocarbonati.
In cazul culturii de tomate, efectele fiziologice remarcabile pe care le veti constata sunt:

durata prelungita de pastrare a fructelor

fermitatea deosebita a fructelor

continutul crescut in zaharuri.

Avantajele pe care le veti obtine daca folositi Cabrio Top

Produsul combina spectrul extrem de larg si durata lunga de combatere a bolilor.

Beneficiati de o singura solutie pentru combaterea simultana a mai multor boli.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura