Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Fungicid contra mana la vita de vie Pergado F 5kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

590 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pergado F  5 kg Pergado F este un fungicid nou, de ultima generatie, care prin modul sau unic de actiune stabileste noi standarde in controlul manei pe inflorescente, ciorchine si frunze. Aceasta actiune unica se numeste LOK+FLO si se manifesta pe mai multe cai, prin activitate extrem de puternica in controlul manei, patrundere rapida in interiorul tesuturilor, rezistenta buna la spalare.

Dupa aplicare, Pergado F este absorbit in stratul de ceara de pe inflorescente, ciorchine si frunze, de unde difuzeaza treptat in tesuturi, oferind o protectie preventiva de lunga durata si curativa 1-2 zile de la instalarea infectiei. Pergado F nu afecteaza fermentatia si proprietatile organoleptice ale vinului.

Pergado F ofera cel mai ridicat nivel de combatere a manei la inflorescente si ciorchine, intre doua aplicari, datorita caracteristicii sale unice LOK+FLO?. Aceasta proprietate unica permite absorbtia rapida in stratul de ceara si patrunderea translaminara in tesuturile plantei.

Cultura  Spectru de
combatere  Doza  Epoca de aplicare  Timp de
pauza*
Vita de vie  Mana
(Plasmopara
Viticola)  2,5kg/ha
(administrat in
1000 l apa)  se aplica preventiv de la inflorit
pana cand boabele ajung la
dimensiunea bobului de mazare  40 de zile
* interval minim de timp de la aplicarea ultimului tratament pana la recoltare

Intervalul intre tratamente se va adapta in functie de conditiile climatice, presiunea de infectie si evolutia culturii. Pe parcursul unui sezon nu se vor aplica mai mult de 3-4 tratamente cu produse din gama Pergado.

Se recomanda alternarea fungicidului cu produse din alte grupe chimice (de exemplu Ridomil Gold MZ 68 WG, Ridomil Gold Plus 42,5  WP, Universalis 593 SC).
(Clasificare si securitate cf regulament 1272/2008)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura