Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Fungicid contra Fainare, Acarieni Thiovit Jet 80WG 1kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Thiovit Jet 80WG   1 kg

Proprietati fizico-chimice: Thiovit Jet 80 WG se prezinta sub forma de granule fine, fara tendinta de sfaramare, de culoare maron. Contine sulf, poate cauza o reactie alergica. Fisa tehnica de securitate disponibila la cerere pentru utilizatorii profesionisti.
Mod de actiune: Thiovit Jet este un fungicid de contact cu actiune multipla in combaterea fainarii. Actioneaza asupra patogenilor prin intreruperea procesului de formare a noilor celule. Produsul prezinta o formulare avansata, microgranule dispersabile in apa, ce asigura o buna omogenizare a solutiei, pregatirea rapida a acesteia, nu infunda duzele si produce mai putin praf. Formularea Thiovit Jet va permite sa obtineti intreaga eficacitate, persistenta si siguranta in utilizare pe care vi le poate oferi sulful. Produsul reprezinta un instrument important in strategia de prevenire a formelor rezistente.

Recomandari de utilizare:
Mar: Primul tratament inainte de inflorit sau la avertizare, iar celelalte la un interval de 6-8 zile in functie de presiunea de infectie. Nu se mai aplica dupa ce fructele si-au schimbat culoarea.
Vita de vie: Tratamente la avertizare. Tratamente curative 2 aplicari la interval de 6-8 zile, imediat ce au fost observate primele simptome de fainare.
Celelalte culturi: Thiovit Jet 80 WG se aplica la aparitia primelor simptome de boala sau la avertizare
Timp de pauza: 5 zile pentru cereale si sfecla, 5 zile pentru vita de vie, 5 zile pentru legume, 5 zile pentru mar.
Toleranta culturii: Anumite soiuri pot fi sensibile la sulf, in anumite conditii climatice. Se recomanda verificarea locala a tolerantei in caz ca produsul nu a mai fost folosit la cultura/soiul respectiv.
Pregatirea solutiei: Se umple rezervorul masinii de stropit la 1/4 - 1/3 cu apa, se porneste agitatorul, se adauga cantitatea calculata si cantarita de Thiovit Jet 80 WG, se complecteaza cu restul de apa, avand grija ca agitatorul sa funtioneze in tot acest timp.
Compatibilitate: Thiovit Jet 80 WG poate fi amestecat cu numeroase produse de uz fitosanitar. Pentru siguranta se vor consulta tabelele cu compatibilitati. Nu se va amesteca cu regulatori de crestere.
Omologari:

(Clasificare si securitate cf regulament 1272/2008)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura