Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Fungicid contra manei la castraveti Infinito 687 SC 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

630 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Infinito 687SC  5 Litri
Cultura/Omologare    Boli combatute   Doza
(concentratia)
Cartof  mana cartofului   1.4 l/ha
Castraveti  mana curcubitaceelor   1.4 l/ha
Ceapa  mana cepei  1.4 l/ha
Salata solarii  mana salatei  1.4 l/ha

Mod de actiune fungicid sistemic Infinito 687.5 SCFungicidul sistemic Infinito 687.5 SC are atat actiune curativa si antisporulanta cat si preventiva asupra manei.
Substanta activa Fluopicolid (clasa chimica acilpicolide) permite controlul manei actionand in toate stadiile importanta ale ciclului de dezvoltare al ciupercii. Dupa aplicarea pe partea superioara a frunzei substanta activa penetreaza suprafata frunzei si se transloca in tesuturile frunzei, protejand planta pana la partea de jos a frunzei. La aplicare la baza frunzei sau pe petiol, substanta activa fluopicolid este distribuit inspre frunze. In acest mod sunt protejate noile cresteri aparute intre doua tratamente succesive.
Substanta activa propamocarb are actiune sistemica in plante, circuland ascendent si descendent. Are actiune preventiva, inhiband germinarea sporilor, cresterea si patrunderea miceliului in plante si curativa de blocare a dezvoltarii miceliului ciupercii in planta gazda.

Mod de utilizare

La cartof
Se utilizeaza pentru 1-3 tratamente pe vegetatie in doza de 1.4 l/ha pentru combaterea manei (Phytophtora infestans).
Intervalul intre doua tratamente este de 10-12 zile. In situatia unor conditii extrem de favorabile pentru mana si a existentei unei rezerve infectioase mari, acest interval trebuie redus la 8 zile.
In cadrul programului de stropiri, produsul se utilizeaza in a doua parte a perioadei de vegetatie, incepand cu intrepatrunderea frunzelor din acelasi bilon, cand presiunea de infectie este mare.

La castraveti
Se utilizeaza pentru combaterea manei castravetilor (Pseudoperonospora cubensis) in 1-3 tratamente la avertizare, la concentratia de 0.14% (1.4 l/ha), cu un interval de 8-10 zile intre tratamente.

La salata in solar
Se utilizeaza pentru combaterea manei salatei (Bremia lactucae) in 1-3 tratamente preventive la avertizare la doza de 1.4 l/ha in 1000 l apa.

La ceapa
Se utilizeaza la doza de 1.4 l/ha pentru combaterea manei (Peronospora destructor).
Se administreaza 1-3 tratamente preventive la avertizare, intr-un volum de 300-1000 l apa la hectar, la interval de 7-10 zile in functie de presiunea de infectie, intre fenofazele: a 9-a frunza formata - 50% din frunze culcate.
Timp de pauza: 7 zile.

Specificatii    Producator  Bayer
Substanta activa  Fluopicolide
Propamocarb
Ambalaj  1 l.
Cultura  Castraveti
Ceapa
Salata
Cartofi
Actiune produs  Sistemica
Preventiva
Curativa
Boli combatute  Mana
(Clasificare si securitate cf regulament 1272/2008)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura