Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Erbicid tehnologic cereale plus Pixxaro Super Plus 3.2-4 ha

0 stars: 0.00 din 0 pareri

500 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pixxaro Super - Pachet tehnologic cereale 3.2 - 4 ha Pixxaro Super este un pachet tehnologic compus din Pixxaro si Frontal, ce combate un spectru larg de buruieni cu frunza lata anuale si perene in cultura de cereale paioase. Combinatia de trei substante active ce actioneaza in mod diferit asigura prevenirea rezistentelor

Pachetul contine: 1 litru Pixxaro si 80 gr. Frontal 75 GD si ingrasamant foliar 12litri(in functie de stocul disponibil - Folicer/Aurora/Aectra)
Suprafata: 3.2 - 4 ha.

Solutie eficienta pentru controlul unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale si perene in cultura de cereale paioase. Este o combinatie de 3 substante active cu moduri diferite de actiune ce asigura prevenirea aparitiei fenomenului de rezistenta.
Pachetul Pixxaro SUPER contine: 1 litru Pixxaro si 80 g Frontal 75 GD.
Un pachet Pixxaro SUPER se utilizeaza pentru 4 ha!
Doza recomandata: Pixxaro - 0.25 l/ha si Frontal 75 GD - 20 g/ha
Perioada de aplicare este in primavara, de la faza de 3 frunze pana la burduf. Perioada optima de aplicare este cand buruienile dicotiledonate sunt rasarite in masa si se afla in faza de 2-4 frunze.
ATENTIE: Adaugati Frontal 75 GD mai intai in apa (volum minim de dilutie: 1 g/10 ml) si amestecati pana toate granulele se dizolva complet. Apoi adaugati Pixxaro? in amestec si agitati pana cand se omogenizeaza.

PIXXARO - ERBICID SISTEMIC, POST-EMERGENT DESTINAT UTILIZARII IN CULTURILE DE CEREALE, ATAT DE TOAMNA, CAT SI DE PRIMAVARA PENTRU COMBATEREA UNUI SPECTRU LARG DE BURUIENI CU FRUNZA LATA.
Contine: 12 g/l halauxifen-metil + 280 g/l fluroxipir meptil + 12 g/l cloquintocet-mexil
Ambalat: la 1 litru
Arylex este denumirea utilizata pentru substanta activa haluxifen-metil, prima molecula care apartine noii clase Arylpicolinates.
AVANTAJE:
Arylex este absorbit prin frunze si, intr-o masura mica, prin radacini de catre buruieni.
Se acumuleaza in punctele de crestere ale plantei, apoi declanseaza un proces de cresteri necontrolate ce duce la intreruperea mai multor procese in planta, cauzand pierderea functiilor normale.
Simptomele vizibile apar la cateva ore de la aplicare si continua pana la uscarea completa a buruienii in cateva saptamani.
OMOLOGARI:
Pixxaro este omologat la urmatoarele culturi si doze:

ATENTIE: Nu se utilizeaza Pixxaro? pe culturile de ovaz!
PRINCIPALELE BURUIENI CONTROLATE:
Pixxaro asigura cea mai buna eficacitate pe turita (Galium aparine), chiar si in stadii avansate de dezvoltare a buruienii (max. 90 cm).
Pixxaro asigura o eficacitate foarte buna pe un numar foarte mare de buruieni dicotiledonate problema din cultura de cereale paioase: Ambrosia artemisiifolia, Capsella bursa pastoris, Centaurea cyanus, Chenopodium album, Fumaria officinalis, Galeopsis tetrahit, Lamium purpureum, Polygonum convolvulus, Polygonum aviculare, Stelaria media, Papaver rhoeas, Galium aparine, Veronica spp., Convolvulus arvensis, Cirsium arvense (controlata de pachetul Pixxaro Super).

PERIOADA SI MODUL DE APLICARE:
Pixxaro se aplica primavara, cand culturile sunt in stadiul minim BBCH 13 (trei frunze aparute) pana la BBCH 45 (burduf). Eficacitatea produsului nu este influentata de temperaturile scazute (pana la +30 C).
In conditii de seceta severa poate aparea o reducere usoara a eficacitatii produsului.
Pixxaro poate fi utilizat pe orice tip de sol, volumul de solutie 200-400 l/ha.
Pixxaro nu este spalat de ploaie la o ora dupa aplicare.
Erbicidul Pixxaro poate fi utilizat in culturile de cereale destinate producerii de seminte si in cultura de orz pentru producerea de bere.
Pentru obtinerea celor mai bune rezultate aplicati Pixxaro? pe buruieni atunci cand acestea sunt in stadii mici de dezvoltare deoarece efectul de combatere este mai rapid.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura