Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Erbicid pentru Floarea soarelui Pulsar Plus 10L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1450 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pulsar Plus  10litri

Pulsar Plus este o formulare speciala pentru floarea-soarelui Clearfield Plus, continand substanta activa imazamox si numerosi co-formulanti care imbunatatesc retentia, absorbtia si penetrarea substantei active in plante.
Beneficii  Control robust si de incredere al buruienilor
Toleranta excelenta la erbicid
Hibrizi de ultima generatie pentru productii ridicate
Flexibilitate in utilizare
Erbicid floarea soarelui Pulsar Plus: urmareste intotdeauna performanta maxima BASF intelege nevoile fermierilor si provocarile cu care se confrunta acestia in cresterea culturii de floarea-soarelui. Dupa mai mult de 5 ani de munca a specialistilor in formulare, biologie si omologare, BASF a lansat in exclusivitate pe piata Pulsar Plus pentru floarea-soarelui.
Pulsar Plus este rezultatul angajamentului companiei BASF fata de fermieri in productia de floarea-soarelui. Erbicidul Pulsar Plus ofera beneficii suplimentare care optimizeaza controlul buruienilor mono si dicotiledonate datorita caracteristicilor speciale ale formularii sale.
Inovatia Pulsar Plus: formulare noua, pentru o aderenta mai buna pe buruieni Comparativ cu formularea generica de imazamox, Pulsar Plus beneficiaza de o aderenta mult mai buna, precum si de o acoperire superioara a plantei. Formularea patentata a erbicidului Pulsar Plus este una inovatoare, de ultima generatie (patent european nr. EP2704563).

Pe langa substanta activa, erbicidul Pulsar Plus mai contine si o intreaga serie de co-formulanti si substante auxiliare care imbunatatesc retentia, absorbtia si patrunderea produsului in plante. Astfel, erbicidul inovator Pulsar Plus ofera beneficii suplimentare ce optimizeaza controlul buruienilor mono si dicotiledonate din cultura de floarea-soarelui.
Ca rezultat, o cantitate mai mare de substanta activa patrunde si se transloca mult mai rapid in buruieni comparativ cu formularea standard. Preluarea substantei active poate fi chiar de doua ori mai rapida. Buruienile sunt combatute, astfel, mult mai rapid, nemaifacand competitie plantelor de floarea - soarelui.

Caracteristici tehnice Erbicidul Pulsar Plus este adaptat conditiilor de crestere locale. Simbolul unic Clearfield Plus amplasat pe sacul de seminte si pe bidonul de erbicid indica faptul ca fermierii sunt pe drumul cel bun spre maximizarea recoltelor si optimizarea resurselor.
Erbicidul Pulsar Plus este dedicat exclusiv hibrizilor de floarea-soarelui de tip "Clearfield Plus". Aplicarea erbicidului Pulsar Plus pe alti hibrizi decat cei Clearfield Plus (identificati prin sufixele "CL Plus, CLP sau CP" si / sau prin sigla Clearfield Plus pe sac) poate cauza vatamari importante ale culturii si / sau distrugerea completa a acesteia.

Beneficiile erbicidului Pulsar Plus Produsul face parte din sistemul de productie Clearfield Plus, noua generatie a sistemului bine-cunoscut, Clearfield. Noul sistem a aparut in urma eforturilor de cercetare-dezvoltare initiate de BASF in anul 2000. Este un sistem eficient de ameliorare, capabil sa produca culturi de floarea-soarelui cu toleranta ridicata la factorii de stres, capabil sa asigura o combatere mai eficienta a buruienilor si, in cele din urma, sa asigure obtinerea unei productii mai mari.
Fata de sistemul Clearfield, respectiv fata de erbicidele conventionale, produsul Pulsar Plus prezinta o serie de beneficii semnificative pentru fermieri:

Combatere robusta si de incredere a buruienilor Sistemul de productie Clearfield Plus pentru floarea-soarelui, gratie erbicidului Pulsar Plus, ofera fermierilor o combatere superioara a buruienilor comparativ cu alte sisteme de floarea - soarelui tolerante la erbicid sau cu sistemele conventionale de control al buruienilor.
Avantajele erbicidului Pulsar Plus includ:
Control post-emergent imbunatatit al buruienilor mono si dicotiledonate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura