Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Tratament seminte cereale Peridiam Active 109 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Peridiam Active 109 5 Litri Adjuvant Peridiam Active 109 este (film coating) utilizat in tratamentul semintelor de cereale, in acelasi timp cu tratamentul cu fungicide si insecticide. Prin adaugarea de micronutrienti in formulare, Peridiam Active 109 pune la dispozitia semintelor si a tinerelor plante un adaos echilibrat de micronutrienti necesari in perioada germinarii si rasaririi.
De asemenea este un adjuvant pentru imbunatatirea calitatii tratamentului semintelor, stimularea germinarii si a dezvoltarii tinerelor plante si intensificarea culorii semintelor tratate la culturile de grau si orz.
Datorita capacitatii mari de aderenta, Adjuvant Peridiam Active 109 ramane la suprafata semintelor impreuna cu substantele active folosite la tratamentul acestora, impiedicand astfel pierderile care ar putea aparea fie prin formarea prafului datorita abraziunii, fie prin aderenta incompleta a fungicidelor sau insectofungicidelor aplicate. Totodata, Peridiam imbunatateste culoarea semintelor tratate ca urmare a efectului de uniformizare si intensificare a nuantei.

Avantaje:
stimuleaza germinarea mai rapida a semintelor
imbunatateste inradacinarea
creste biomasa radacinilor
creste fluiditatea (curgerea) semintei la semanat
reduce abrazivitatea si formarea prafului
mareste si uniformizeaza intensitatea culorii semintelor.

Doza recomandata la cereale: 1 L/to
Mod de utilizare:
Se utilizeaza la prepararea solutiei pentru tratarea semintelor, odata cu produsele fungicide sau insectofungicide omologate pentru tratamentul semintelor de cereale, la doza de 1 L/t seminte.
Inainte de prepararea solutiei de tratat, produsul se amesteca cu viteza lenta pentru cateva minute. Pentru a prepara suspensia de tratat, in tancul de preparare se adauga 80% din volumul de apa totala, dupa care se adauga produsul Peridiam Active 109 si produsele pentru tratamentul semintei (fungicide, insecticide, insectofungicide).La final se adauga si restul de apa.
Aplicarea se face cu echipamentele obisnuite de tratare a semintelor.
(Clasificare si securitate cf regulament 1272/2008).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura